Videó: Rekord magasságban az albérlet árak

Akt.:
Rekord magasságban az albérlet árak
Rekord magasságban az albérlet árak
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Rekord magasságba szöktek az albérlet árak. Budapesten havi 150 ezer forint, Miskolcon pedig hetvenezer az átlagos lakbér, soha nem volt még ekkora – az Ingatlan.com adatai alapján.

Az RTL Híradónak nyilatkozó elemzők szerint viszont csökkenthetők a kiadások. Ötödével kevesebbet költhet, aki belép egy önsegélyező pénztárba, és adókedvezményt vesz igénybe. A munkáltatók pedig akár több mint ötvenezer forintot is átvállalhatnak havonta egy dolgozótól – ha megadják az új albérlet-cafetériát.

Forrás: RTL Klub


Megindult az albérletek drágulása az egyetemi városokban
Budapest/Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - Drágultak az albérletek az egyetemi városokban a felsőoktatási ponthatárok ismertetését megelőzően, ami az albérleti szezon kezdetét jeleni; a legdrágább Budapest, havi átlagos 150 ezer forinttal - derül ki az ingatlanpiaci cégek MTI-nek küldött elemzéseiből. ...

Budapest - A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után 15-20 százalékkal élénkült az albérletek iránti kereslet, de a kínálat is 17 százalékkal bővült - mondta Balogh László gazdasági elemző szombaton az M1 aktuális csatorna délelőtti műsorában. Kifejtette: csak a magánszemélyek 4 ezer lakást kí...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .