Helyi közélet

2013.03.13. 15:09

„Mit bámulsz?” – Őrizetben a buszmegállói garázda

Miskolc - Barátnőjével veszekedett az a garázda férfi, aki egy kérdés-feltevés után a választ be sem várva ütött és kiverte a buszmegállóban várakozó sértett fogát és eltörte annak állkapocscsontját. A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói három nap elteltével felderítették, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a mindenféle motiváció nélkül támadó férfit.

Miskolc - Barátnőjével veszekedett az a garázda férfi, aki egy kérdés-feltevés után a választ be sem várva ütött és kiverte a buszmegállóban várakozó sértett fogát és eltörte annak állkapocscsontját. A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói három nap elteltével felderítették, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a mindenféle motiváció nélkül támadó férfit.Miskolc Avasi városrésznek buszmegállójában várakozott 2013. március 9-én kora este egy 52 éves férfi, amikor egy hangosan veszekedő pár érkezett mellé, majd annak férfi tagja mindenféle indok nélkül belekötött a sértettbe és többször megütve eltörte annak állkapcsát.

Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ismeretlen személyazonosságú elkövető kézre kerítése érdekében. Az ügyben bevezetett nyomozati cselekményeknek és elvégzett adatgyűjtésnek köszönhetően három nap elteltével a rendőrök beazonosították, felderítették, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves, G. Marcell nagytarcsai férfit.

Az őrizetbe vett személy gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az illetékes ügyészségnél előterjesztéssel élt a – napközben, egy buszmegállóban kívülállók előtt, mindenféle motiváció nélkül, rendkívüli mértékben kötekedő, agresszív magatartást tanúsítva támadó - gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezésének indítványozása érdekében.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában