Videó: Postára, lakásokba tört be a megyében a barcikai férfi

Akt.:
Postára, lakásokba tört be a megyében a barcikai férfi
Postára, lakásokba tört be a megyében a barcikai férfi - © Fotó: police.hui
Felsőnyárád, Jákfalva, Kazincbarcika, Ózd, Putnok – Több bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható, köztük egy postabetöréssel is az a kazincbarcikai férfi, akit a rendőrök azonosítottak majd elfogtak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse L. Rafael 43 éves kazincbarcikai lakossal szemben. A gyanúsított áprilisban, Jákfalván betört két házba, ahonnan készpénzt, illetve mobiltelefont lopott el. Felsőnyárádon pedig behatolt egy postára is, de innen nem vitt el semmit.

A nyomozás eredményeként a Putnoki Rendőrőrs és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai azonosították, majd május 22-én elfogták és a rendőrségre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A gyanúsított még több, legalább tíz hasonló módon, Kazincbarcikán és vonzáskörzetében elkövetett bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható.

A Putnoki Rendőrőrs a bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

ÉM