Videó: Pofátlanul leparkolt, a legtökéletesebb büntetést kapta

Akt.:
Pofátlanul leparkolt, megkapta a legtökéletesebb büntetést, amit csak lehet
Pofátlanul leparkolt, megkapta a legtökéletesebb büntetést, amit csak lehet
Kevés idegesítőbb dolog van egy autós életében, mint amikor az ember kinéz egy parkolóhelyet, már el is kezd beállni, de az utolsó pillanatban valaki megelőzi. Van azonban, amikor jól sülhet el egy ilyen szituáció is…

A cabrio Peugeot tulaja sem volt túl boldog, mikor besurrant előtte egy apró autó, a végén azonban mégis ő nevetett. Nem is szeretnénk lelőni a poént, ezt látni kell!

Forrás: automotor.hu.


Videó: „Beállt a haverom kijárója elé…” – Ez történik, ha rossz helyre parkolsz a kocsival vidéken!

Így indokolt az angol úriember, mikor rákérdeztek, miért kapta fel traktorjával az autót. Mindegy, melyik országról van szó, vidéken nem szórakoznak, itt nem büntetőcetli vagy kerékbilincs jár, hanem ez!

A videó, amit ha megnézel, meg sem fordul a fejedben, hogy elfoglald egy terepjáró parkolóhelyét

Nézd meg, mi történik ha valaki leparkol arra a helyre, amelyet egy dzsip már kinézett magának a bevásárlóközpont előtt. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogja annyiban hagyni a dolgot.

Videó: Puszta kézzel emeltek arrébb egy tilosban parkoló autót

Nem estek pánikba a pécsi színház dolgozói, puszta kézzel emeltek arrébb egy tilosban parkoló autót, hogy elférjenek az épület hátsó bejáratánál. A jelenetet egyik kollégájuk videóra is vette mobiljával.

Videó: Létezik ennél idegesítőbb dolog egy autós életében?

Ha nem indexelnek, ha bevágnak elénk, ha elalszanak a lámpánál – rengeteg idegesítő apróság van, amivel könnyű kihozni a sodrából egy átlag autóst. Annál azonban kevés rosszabb van, mint amikor valaki „ellop” egy parkoló helyet – erre példa az alábbi videó is. A kérdés: létezik ennél idegesítőbb apróság egy autós életében?