Videó: „Percenként 11 500 forintot keres Andy Vajna, akkor is, amikor alszik”

Akt.:
Arnold Schwarzenegger, Andy Vajna, Orbán Viktor – Terminátor-találkozó
Arnold Schwarzenegger, Andy Vajna, Orbán Viktor – Terminátor-találkozó - © Fotó: nol.hu
Budapest – 6 milliárd forintot, vagyis percenként 11 500 forintot keresett tavaly Andy Vajna kaszinóival, a profitot pedig offshore cégen keresztül kivitte az országból – állítja Szilágyi György. A Jobbik országgyűlési képviselője szerint személyre szabott törvényekkel és adókedvezményekkel hozta helyzetbe a Fidesz a filmügyi kormánybiztost, akinek kaszinóiban az adóhatósághoz bekötött pénztárgép sem kötelező.

Vajna András kaszinói – nyereségüket egy év alatt megduplázva – tavaly több mint 6 milliárd profitot termeltek, számolt be a Jobbik országgyűlési képviselője. „Nemhogy lejárt volna az offshore-lovagok kora, hanem 2010 óta a fideszes offshore-lovagok, a fideszes oligarchák soha nem látott mértékű gyarapodásba kezdtek” – fogalmazott Szilágyi György. Elmondása szerint a kormánybiztos 2010 óta több mint 12 milliárd forintot vitt ki az országból egy luxemburgi offshore cégen keresztül.

„2010 óta meghússzorozta a nyereségét, hiszen akkor »csak« 300 millió forint volt a nyeresége, ma pedig már 6 milliárd forint. Hogy legyen fogalmunk arról, hogy mennyi ez a 6 milliárd forint: ez pontosan napi 16,5 millió forint, percenként 11 500 forintot keres Andy Vajna, akkor is, amikor alszik” – fejtette ki Szilágyi.

Kommentár nélkül – Jobbik: Andy Vajna percenként 11500 forintot keres

Forrás: hirtv.hu.
hirdetés


hirdet�s