Videó: Paranormális tevékenység Barcikán? Egyszerre három játékos terült el!

Akt.:
Paranormális tevékenység Barcikán? Egyszerre három játékos terült el!
Paranormális tevékenység Barcikán? Egyszerre három játékos terült el!
Kazincbarcika – A Kazincbarcika-Cigánd meccsen nem minden nap látható hármas borulást láthatott a közönség. Azóta is kutatjuk, hogy milyen felsőbb erők állhattak a játékosok esése felett, mert az ellenfél ott se volt.

A YouTube-ra került fel az érdekes felvétel (és a Trollfoci szúrta ki!), amikor a vendégek 16-osánál egy kezezés gyanús eset után a cigándi játékos kivágja a labdát, majd hárman összeestek. Az egyik érthető is lehet, mert lehet a labda kissé odacsattant a termékenysége zálogának, de hogy két játékossal mi történt, arra nincs magyarázat. Ufók voltak? Egy gömbvillám? Esetleg egy új bibliai csapás? Fogalmunk sincs.

A mérkőzés végül döntetlennel zárult.


Kazincbarcikai SC – Cigánd SE 2-2 (1-2)

Kazincbarcika, 600 néző. V.: Farkas.

Kazincbarcika: Szabó Á. – Szemere, Odrobéna (Komlósi), Privigyei, Nagy P., Barzsó (Irhás), Lakatos, Dobos, Faggyas, Farkas, Ondó (Nagy R.). Edző: Huszák Géza.

Cigánd: Sánta – Fekete, Albert, Sipos, Varga K., Ur, Baksa, Kinczel (Barcsay), Kis Sz. (Ohar), Roszel (Jóni), Popescu. Edző: Fogarasi Zoltán.

G.: Farkas, Szemere, ill. Popescu, Roszel. Jók: az egész csapat, ill. Kinczel, Kis Sz., Popescu.

Huszák Géza: – Nagyon jó meccs volt, nem sok ilyen lesz a bajnokságban. Azt gondolom az első félidő kiegyenlített játékot hozott, rossz időben kaptuk a gólokat. A második félidőben már mezőnyfölényben játszottunk, de csak egyenlítenünk sikerült. Igazi rangadó volt.

Fogarasi Zoltán: – Igazi rangadón egyenlő erők küzdelme volt, kiegyensúlyozott mérkőzésen úgy gondolom igazságos a döntetlen. A heti munkánkat sérülések nehezítették így értékes ez a pont, melyhez gratulálok a csapatnak mert egy pici ellenszélben játszottunk.​


Labdarúgó NB III – “Végre! Több heti munkánk gyümölcse beérett”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 8. fordulójában három megyei csapatunk lépett pályára vasárnap. tovább »

Labdarúgó NB III – “Jól küzdöttünk, de ezért pontot nem adnak”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 8. fordulójában három megyei csapatunk lépett pályára. tovább »

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának őszi menetrendje – 2015/2016.

Budapest, Cigánd, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok, Tállya, Tiszaújváros – Az 51 csapatos labdarúgó NB III csoportjainak sorsolása és őszi menetrendje. tovább »