Videó: Parádés diósgyőri gólok a bajnokcsapat hálójában

Tamás Márk lövése útban a bal felső ficakba
Tamás Márk lövése útban a bal felső ficakba - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A bajnoki címvédő Ferencváros esélyeshez méltó módon legyőzte a még formálódó és éppen egy hónappal ezelőtt edzőváltáson átesett Diósgyőri VTK-t. Az Üllői úton jelenlévő több száz fős, miskolci szurkolótábor a vereség ellenére is két látványos diósgyőri gólnak tapsolhatott. A piros-fehéreknek mindkétszer a ferencvárosi kapu bal felső sarka volt a célpontja.

A spanyol Diego Vela gólja:

Tamás Márk találata:

Az FTC – DVTK meccs összefoglalója:


Labdarúgó NB I – Eredmények és tabella – 3. forduló

Budapest – A labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának szombati eredményei és a tabella.

Fotók: Angol fiatalok hergelték a diósgyőri szurkolókat

Miskolc – Nem mindennapi jeleneteknek lehettünk szemtanúi a szombat esti FTC – DVTK mérkőzésen.

FTC vs. DVTK – „Győztek, szemükben mégis irigység csillan”

Nem a hősi eposzok írásának ideje a mai nap, de valamit el kell mondanom. Végtelen büszkeséget éreztem szombaton este az Üllői úton. Magam sem értem pontosan, hogyan töltött el az érzés hat kapott gól után. Hasonló lehet ez ahhoz, mint amikor a szenvedésben formálódik az ember, de ahogyan kikapaszkodik a mélységből erősebben, megváltozva jön ki onnan. Fekete Zsuzsa írása.

„Aki a tapsot elviseli, annak a füttyöt is el kell viselnie”

Miskolc, Budapest – „Gyenge napot fogtunk ki, nincs mit ezen szépíteni” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencvárosi TC ellen elszenvedett idegenbeli 6-2-es vereséget követően.

BOON-ÉLŐ – FTC vs. DVTK 6-2 (1-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája idegenben lépett pályára a Ferencvárosi TC együttese ellen szombaton 20.30-tól Budapesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

hirdetés


hirdet�s