Videó: Öt 2017-es film, amit már csak a látvány miatt is érdemes újranézni

Akt.:
A majmok bolygója: Háború
A majmok bolygója: Háború
Idén számos kiváló film került a mozikba, most azokat az alkotásokat gyűjtöttünk egy csokorba, amik látvány szempontjából nyújtottak kiemelkedőt, és ezért mindenképp érdemesek arra, hogy újra elővegyük őket.

Wonder Woman

A Warner Bros. a 2013-as Az acélember óta építgeti a DC képregénykiadó szuperhőseit összeeresztő filmes univerzumét, és az eddig napvilágot látott alkotások közül egyértelműen az idén bemutatott Wonder Woman sikerült a legjobban. Ez egyrészt köszönhető a normális forgatókönyvnek, a kiváló rendezésnek, illetve annak, hogy az izraeli Gal Gadot tökéletes választás volt a Csodanő szerepére.

Szárnyas Fejvadász 2049

Az Érkezés-sel hatalmasat gurító Denis Villeneuve idén egy igazi klasszikus folytatását hozta el nekünk, és a Szárnyas Fejvadász 2049 tényleg libabőrös élményt kínál. Ebben hatalmas szerepe van a zseniálisat alakító Ryan Goslingnak, a Deckard szerepében visszatérő Harrison Fordnak, annak, hogy sikerült értelmesen folytatni a 35 éves sztorit, és nem szabad elfeledkezni a zseniális látványról sem.

Valerian és az ezer bolygó városa

Hosszan lehetne vitatkozni arról, hogy a legendás Léon, a profi-t és a Nagy kékség-et is jegyző Luc Besson idei alkotása vajon a jó vagy rossz film kategóriájába esik-e, de az kétségtelen, hogy a francia filmes Az ötödik elem után ismét olyan mozgóképet rakott az asztalra, ami igazi csemege a szemeink számára.

Dunkirk

Christopher Nolan a Sötét Lovag-trilógia után érzelmes sci-fit forgatott a Csillagok között címmel, majd egészen a II. világháborúig repült vissza, hogy a Dunkirk képében elkészítse nekünk az elmúlt évek legjobb háborús filmjét. A mindössze 106 perces eposz az angol hadsereg franciaországi kimenekítését mesélte el újra, méghozzá elképesztően látványos jelenetek közepette.

A majmok bolygója: Háború

A 2011-es A majmok bolygója: Lázadás egészen ügyesen rebootolta a 60-as és 70-es évek egyik legikonikusabb sci-fi-filmsorozatát, A majmok bolygóját, és a James Franco főszereplésével készült részt két szintén jól sikerült folytatás követte. A trilógiát idén zárta A majmok bolygója: Háború, és a rajongók sem a sztori, sem a látvány szempontjából nem panaszkodhattak.

Forrás: 24.hu.


Elszabadul a pokol a Jurassic World folytatásának első előzetesében
Megérkezett a 2015-ben bemutatott és óriási kasszasikerré vált Jurassic World folytatásának első előzetese, amelyben a dínók rohangálása és Chris Pratték menekülése mellett egy vulkán is kitör. A Jurassic Worldből visszatérő Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett a Jurassic Park-mozikból Ian ...

Filmet készítenek az orosz autós videókból, már az előzetes is zseniális lett!
The Road Movie címmel készül film az orosz autók fedélzeti kamerás videóiból, az első előzetes néhány napja jelent meg. A The Road Movie című film egy kétperces előzetese a napokban került a YouTube-ra, és azt kell, hogy mondjuk: ez szuper lesz. Hogy pontosan hogyan, milyen tematika mentén építik...