Videó: Oroszországban néha szembe jön a repülő az úton…

Akt.:
Oroszországban néha szembe jön a repülő az úton
Oroszországban néha szembe jön a repülő az úton
A felvételt készítő autó vezetője igencsak meglepődött, amikor egy repülő szállt le az úton. A helyiek már hozzászoktak.

Oroszországban se hétköznapi dolog, ha a közúton száll le egy repülőgép, de van egy olyan kis falu Nyizsnij Novgorod közelében, ahol ilyesmin már nem lepődnek meg az emberek.

A falu a tulajdonosa a kisgépnek, amit a polgármester és egyéb funkcionáriusok használnak ügyes-bajos dolgaik intézésére. Nyáron, jó időjárási körülmények között a repülőtér helyett inkább a faluba bevezető utat használják le- és felszállópályának.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Gyanútlanul strandolókat is meglepett a repülőgép

A Karib-tengeren lévő St. Martin sziget repülőterének kifutója egészen a tengerpartig ér, így a fürdőző turisták közvetlen közeléből startolnak a gépek. A túlságosan kíváncsiskodó, kamerázó vagy éppen csak figyelmetlen turistákat mindig kellemetlen meglepetés éri…

Videó: A hajtóművel robbantották ki a sárból a beragadt repülőt

Ha átparkolás közben beragad a sárba a 175 tonnás repülőd, akkor két dolgot tehetsz: a telefonhoz nyúlsz, és reménykedsz, hogy csak akad valaki az ismerősök közt, aki ki bírja vontatni… vagy magasról teszel az egészre, beizzítod a gép hajtóművét, aztán hadd szóljon.

Elképesztő fotókon két év légi forgalma a világ körül

Csodálatos látvány, amikor a repülőgép felemelkedik a magasba, de nincs benne semmi újdonság. Viszont ha egyszerre több száz járat hagyja el ugyanazt a kifutópályát, az már egyáltalán nem mondható hétköznapinak.

Videó: Ez az a gép, amin egészen biztosan nem szeretnél ülni – Belerepült a Matthew hurrikán kellős közepébe

A Karibi-térségben több mint 300 halálos áldozatot követelő Matthew hurrikánba repült bele ez a Lockheed WP-3D Orion.