Videó: Oroszországban még a tetőről a kocsira zuhanó jégtömbök is nagyobbak

Akt.:
Oroszországban még a tetőről a kocsira zuhanó jégtömbök is nagyobbak
Oroszországban még a tetőről a kocsira zuhanó jégtömbök is nagyobbak
A tél egyik legkellemetlenebb vonása, hogy az épület mellett leparkolt autónkra gyakorlatilag bármelyik pillanatban rázúdulhat egy hó- vagy jégtömb a környező tetőkről. Az alábbi videón is ez történik, csak mivel a felvételt Oroszországban rögzítették, a lezúduló fehér veszedelem sokkal nagyobb…

Az autósok az utolsó pillanatban észlelik az égi áldást, félre tudnak ugrani, így a hideg bomba zömét a kocsi kapja. Rendesen bele is rugózik, és hát a csattanás sem kicsi.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Na ezért nem szabad az út közepén kereket cserélni!

Legyünk őszinték, a legtöbb embernek eszébe jut, hogy ha defektet kap, akkor is elguruljon legalább az út széléig, hogy ne veszélyeztessen másokat. Vannak azonban kivételek, akik valamiért úgy gondolják, jó ötlet nekiállni az út közepén felrakni a pótkereket… Mint például ez az úriember!

Videó: Nem tudod, mi a hideg, amíg nem láttad ezt a benzinkúti felvételt!

Sokan panaszkodnak a hideg miatt Magyarországon is, ám legyünk őszinték, mi nem tudjuk, mi az igazi hideg! Ezt különösen bátran ki merjük jelenteni az alábbi videó megtekintése után. Oroszországban járunk, a hőmérő pedig mínusz 35 fokot mutat. És itt már a benzinkúton sem egyszerű az élet!

Videó: Ennél lustábban nem lehet megmenteni egy kisgyereket

Tél van, hideg van, az embernek nincs kedve kiszállni az autóból, ha csak nem muszáj. Az alábbi sofőr is úgy gondolta, nem kötelező kinyitni az ajtót ahhoz, hogy jót cselekedjen..

Videó: Oroszországban már a kocsivontatást is a feje tetejére állították… Szó szerint

El kéne vontatni a kocsit, de nincs kereke. Probléma? A behavazott Oroszországban biztosan nem….