Videó: Őrizetben egy újabb miskolci díler

Akt.:
Őrizetben egy újabb miskolci díler
Őrizetben egy újabb miskolci díler - © Fotó: police.hu
Miskolc – A rendőrök Miskolcon fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szerzett meg és adott tovább helyi lakosoknak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Tibor 39 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. február 15-ét megelőzően, azaz elfogásáig úgynevezett „herbált”, azaz új pszichoaktív anyagot szerzett meg, majd tovább értékesítette azt.

A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.

miskolc_diler_650

A házkutatást követően a rendőrök a férfit előállították a rendőrségre. A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásnak indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Lecsaptak a dílerekre Miskolcon - a rendőröktől akart vásárolni a droghasználó
Miskolc - Három, szervezett akció keretében a rendőrök három dílert is kiiktattak a miskolci utcákról. A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai az elmúlt napokban három szervezett akciót is végrehajtottak a székhelyi városban. A rajtaütések eredményeként három kereskedővel s...