Videó: Őrizetben a mezőkövesdi rabló

Őrizetben a mezőkövesdi rabló
Őrizetben a mezőkövesdi rabló - © Fotó: police.hu
Mezőkövesd – Az elmúlt év decemberében támadt rá egy mezőkövesdi kerékpárosra az a férfi, akit a rendőrök a kitartó nyomozás eredményeként azonosítottak és elfogtak.

Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2014. december 12-én 19 óra körüli időben Mezőkövesden, a Mikszáth Kálmán utcában egy kerékpározó férfit menetközben ellökött. A támadó a földre került biciklist bántalmazta és elvette pár ezer forintját, majd zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították és 2015. június 22-én elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. János 21 éves mezőkövesdi lakost.

kovesd_rablo1

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –