Miskolc

2019.07.20. 15:00

Bontják tovább a nyomortelepeket

Folytatódik a nyomortelepek felszámolása Miskolcon – ezt dr. Nagy Ákos, a területért felelős polgármesteri megbízott jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján.

Tetemvári állapotok

Az esemény apropója az volt, hogy a számozott utcákban már a tereprendezés is megkezdődött a korábban lebontott házak helyén.

– Szimbolikus, hogy a számozott utcák felszámolásának kezdetét követően öt évvel már parkosítani tudunk – jelentette ki a polgármesteri biztos. Emlékeztetett, a programot annak idején harmincötezer miskolci támogatta az aláírásával.

A képviselő elmondása szerint egyébként a számozott utcákban eddig a telep kétharmadát, mintegy százkilencven ingatlant bontottak le, és a munka tovább folytatódik, ráadásul nem csak ezen a területen.

„Az elmúlt években az Álmos utcán, a Béke szállón, a Tetemváron, a Kabar vagy a Balaton utcákon is számoltunk fel problémás ingatlanokat. A program folytatódik, sportnyelven szólva: felkészül a Bábonyibérc.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában