Videó: Óriási víznyelő szippantotta magába az úttestet Fukuokában

Akt.:
Óriási víznyelő szippantotta magába az úttestet Fukuokában
Óriási víznyelő szippantotta magába az úttestet Fukuokában
Hatalmas víznyelő nyílt kedd hajnalban Fukuoka központjában. A gödör helyi idő szerint hajnali öt körül keletkezett a Hakata vasútállomás közelében, mely a város legforgalmasabb pontja.

Először két, relatíve kisebb gödör nyílt az úttest két oldalán, majd a víznyelők egybeomlottak egy harminc méter széles monstrummá, melyben az ötsávos út már teljes széltében elsüllyedt.

A korai időpont miatt nem voltak sokan a közelben, és senki sem sérült meg az omlásban. A víz-, áram- és gázellátás egy ideig szünetelt a környéken.

A városvezetés a közeli metróalagút bővítési munkálataival hozta összefüggésbe az omlást, de bővebb magyarázattal eddig nem álltak elő.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Ilyet még nem láttál! 50 sávos gigantikus dugó Kínában

Kínából származik ez a videó, ahol a Pekingbe tartó autók torlódása nem mindennapi látvány. Mi szerencsére ennél csak kisebb dugókba kerültünk…

Videó: Nagyon látványos! 14 kamionnal és 90 sofőrrel mérik az idő múlását

Rendhagyó analóg órát készített a svéd Scania, 14 kamionnal és 90 váltott sofőrrel egy egész napon át köröztek a járművei egy repülőtér betonján előre kiszámított sebességgel és köríven. Az egészet felülről vették, így egy három mutatós analóg óra egész napi mozgását állították elő.

Videó: Elképesztő! Egy hadseregnyi munkagép tűntetett el egyetlen éjszaka alatt egy felüljárót Kínában

Összesen 68 munkagépet vezényeltek ki a múlt péntek este a Yonghemen felüljáró elbontására Nanchang belvárosába, Délnyugat-Kína Jiangxi tartományában.

Videó: Bezzeg Moszkvában egy hadseregnyi útjavító tünteti el a kátyúkat pikk-pakk

Hadseregnyi útjavító gép jelent meg egyszerre a moszkvai Puskin tér közelében, hogy eltüntessék a kátyúkat. A mintegy háromszáz jármű egyetlen nap alatt aszfaltozta le a Tverszkaja utat és ezt egy rendkívül látványos timelapse videón meg is örökítették.

Videó: Elképesztő! Egy hétvége (!) alatt bepakoltak egy 70 méteres alagutat az autópálya alá

Egy timelapse-videó a május 20-i hétvégéről: úgy tűnik az útépítés így is mehet…