Videó: Online nézhető az Az para nyitójelenete (18+)

Akt.:
Online nézhető az AZ para nyitójelenete
Online nézhető az AZ para nyitójelenete
Szeptember elején került a mozikba világszerte a Stephen King 1986-os regényét feldolgozó Az, amely alig néhány hét leforgása alatt minden idők legsikeresebb horrorfilmjévé vált Észak-Amerikában.

A gyártó Warner Bros. amolyan promóciós „ajándék” gyanánt közzétette a horror nyitójelenetét: így felkerült a világhálóra a bohóchorrorból Pennywise és a kis Georgie megismerkedése.

Az Andy Muschietti rendezésében és a félelmetes Pennywise szerepében Bill Skarsgard parádézásával készült horror eddig világszerte 653 millió dollárt termelt, amellyel máris a valaha készült legsikeresebb King-adaptációnak számít. Ráadásul ez még csupán az AZ sikertörténetének kezdete, ugyanis szeptember óta hivatalos, hogy készül a második része, amely pontosan két évvel az AZ bemutatása után: 2019. szeptember 6-án fog a mozikba kerülni.

Forrás: 24.hu.


Összegyűjtöttünk néhány a youtube-on keringő rémtörténetet, amitől garantáltan kellemesen borzongós lesz a Halloween estéd. Végül pedig megfejeltük néhány klasszikussal is. Az utolsó fuvar Éjszakai műszak A kutyás ember Miért nem zuhanyoztam 21 évig? Áramszünet A fekete szemű baba ...

Los Angeles - Minden idők legnagyobb bemutató-hétvégi bevételű horrorfilmjévé vált a New Line és a Warner Bros. stúdiók Az című Stephen King-horroradaptációja, amelyre 117,2 millió dollár értékben váltottak jegyet az észak-amerikai mozilátogatók - adta hírül a Varity.com. A film minden korábbi vá...