Videó: Odavan az internet a szupergyors kis „ébresztőóráért”

A kis „ébresztőóra”, Jeremy a törpenyuszi
A kis „ébresztőóra”, Jeremy a törpenyuszi - © Forrás: Daily Mail
Ipswich – Richard Thompson és menyasszonya Kimberly Joanne remélte, hogy aznap tovább alhatnak két órával. Arra viszont nem számítottak, hogy törpenyuszijuknak, Jeremy-nek teljesen más tervei lesznek.

A pár szobájában biztonsági kamera van, így mindannyian szemtanúi lehetünk, hogy milyen jó is egy hajnali 6 órai ébresztő. A Facebook-on közzétett videót már több, mint 33.000-en osztották meg.

Jeremy és Kimberly nagyon szeretik az állatokat, többet is tartanak otthon, köztük a két éves törpenyuszit Jeremy-t.

A tapsifüles hajnalban úgy döntött, hogy ideje kipróbálni milyen gyorsan tud körbe-körbe sprintelni a szobában. Sőt nehezített pályát választott, az ággyal a középpontban.

Az persze cseppet sem izgatta, hogy gazdijai épp az igazak álmát alusszák, többször is egyszerűen átszaladt a fejükön.


Forrás: YouTube

Aztán még meg is állt, hogy megnézze volt-e valamilyen hatással a mutatványa, de nem kapott más reakciót, csak hogy Richard és Kimberly egyre magasabbra húzták a paplat az arcukon.

4a2168e700000578-5491855-image-m-6_1520886780490
Jeremy épp átsprintel gazdija fején / Forrás: Daily Mail

Kimberly kicsit kiborult a nem várt látogatótól és cifrát káromkodott, de Richard egyszerűen kezelte le a szitut:

De én szeretem őt!

Ez aztán az igazi állatimádó, gazdi hozzáállás!

Forrás: Daily Mail| YouTube


Az állatokat nem lehet nem szeretni. Még akkor is imádjuk őket, ha néha rossz fát tesznek a tűzre - mint például az az angol buldog, aki csúnyán elbánt a gazdi szemüvegével. A Failarmy videója. Forrás: YouTube | Failarmy [related-post post_id="3791852"] [related-post post_id="3788629"...

Az állatok rendelkeznek a bizonyos hatodik érzékkel. Mindegy, a gazdi mit mond, egyszerűen rájönnek az igazságra. Főleg, mikor a rémálmukról van szó: az állatorvosról. Ilyen képet vágnak, mikor leesik nekik, hogy bizony nem a parkba mennek! Ne is próbálkozz, nem hiszek neked! A nagyfiúk is...