Videó: Nem túlzás, ez minden idők legborzalmasabb tolatása

Akt.:
Nem túlzás, ez minden idők legborzalmasabb tolatása
Nem túlzás, ez minden idők legborzalmasabb tolatása
Mindenkivel előfordult már, hogy egy gyors fordulásra volt szüksége, amit az időhatékonyság miatt tolatással kellett kezdeni. Igen ám, de van, aki az akciófilmeken nevelkedve úgy gondolta, nem muszáj ezt lassan csinálni, 50 km/h-s hátramenettel ugyanis még hamarabb végez.

A végeredmény mind idők legborzalmasabb tolatása és fordulása, ami előadja: egy Range Rover. Nyugodjon békében. Mármint az autó.

Forrás: automotor.hu.


Videó: A tolatós roncsderbinél őrültebb dolgot még garantáltan nem láttál!

Nem tudjuk, miért, nem tudjuk, hogyan, de valaki egy szép nap úgy ébredt fel, ideje megalkotni a tolatós roncsderbit. Mit lehet erre mondani? Tény, megtalálta a piaci rést, és annak ellenére, hogy semmi értelme ennek a típusú versenynek, azt azért el kell ismerni, látványosnak látványos!

Videó: Ilyen, mikor egy hölgy szóval próbál megállítani egy Subarut…

Minél nagyobb a hó, annál nagyobb az esély, hogy a fék nem mindig elég egy autó megállításához. Az alábbi videón az látható – és persze hallható –, amint egy hölgy megpróbál kitolatni a garázsa elől egy meredek emelkedőn. Mikor azonban a Subaru kerekei megadják magukat a természetnek, és elkezd csúszni a kocsi, jön a pánik.
hirdetés
hirdet�s