Videó: Nem jelezte a túlnyúló rakományt a sofőr, iszonyatos baleset lett a vége (18+)

Akt.:
Nem jelezte a túlnyúló rakományt a sofőr, iszonyatos baleset lett a vége (18+)
Nem jelezte a túlnyúló rakományt a sofőr, iszonyatos baleset lett a vége (18+)
Nagyon kemény balesetet rögzített egy térfigyelő kamera Kínában, ráadásul ez az egész simán elkerülhető lett volna, ha az egyik sofőr betartja az előírásokat.

Egy teherautó túlnyúló rakománnyal kanyarodott le az útról – a vezetője hatalmas, kilógó vas végére azonban nem kötötte rá a piros zászlót, hogy óvatosságra intse a többi sofőrt. A mögötte érkező autós ezért nem vette észre a veszedelmet, és felnyársalta a kocsiját a rakományra.

Hogy túlélte-e a balesetet a második autós, azt nem tudni. Csak remélni lehet, hogy még idejében be tudta húzni a fejét.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Frontális ütközést rögzített egy teherautó fedélzeti kamerája

A frontális ütközés az egyik legrosszabb, ami járművezetőkkel történhet, és ezt alátámasztja az a videó is, mely belülről mutat meg egy ilyen karambolt. Az alábbi jelenetet egy teherautó fedélzeti kamerája rögzítette: a sofőr nyugodtan vezetett, aztán hirtelen egy szembe jövő autó áttért a sávjába, és jött a hatalmas becsapódás.

Videó: A teherautó sofőrnek esélye nem volt megállni, letarolta a szabálytalanul forduló autóst

A személyautó vezetője nagyon elnézhetett valamit: nem vette észre a nagy sebességgel közeledő teherautót és simán elé kanyarodott…

Videó: Brutális baleset! Fél tucat autót gyalult le fékezés nélkül egy kamion

Durva videót tettek közé egy amerikai balesetről: Illinois államban rögzítette egy autó fedélzeti kamerája a rémisztő balesetet, amelyben hat autót tolt egymásra egy robogó kamion Chicago közelében. A felvételeket elnézve ez nem is baleset volt, sokkal inkább tömegszerencsétlenség, amelynek csodák csodájára nem volt halálos áldozata.

Videó: A sofőr elájult a kormánynál, elszabadult a teherautó

Nyolc autó összetört, öt ember megsérült. Ez volt a végeredménye annak az ijesztő, kaliforniai balesetnek, melyben egy teherautó sofőrje rosszul lett, és elvesztette az irányítást. A későbbi beszámolók szerint rohama volt a vezetőnek, aki elájult a kormánynál, és csak akkor tért magához, mikor az autó már megállt.