Videó: Nem akarta senki beengedni a kereszteződésnél, megtalálta a tökéletes megoldást!

Akt.:
Nem akarta senki beengedni a kereszteződésnél, megtalálta a tökéletes megoldást!
Nem akarta senki beengedni a kereszteződésnél, megtalálta a tökéletes megoldást!
Egy lengyel srác megelégelte, hogy senki nem akarja beengedni egy kereszteződésnél: próbálkozott, araszolt előre, de semmi, így kitalálta a tökéletes cselt. Hiába, aki zseni, az zseni!

Kiszállt a kocsiból, elszaladt a legközelebbi zebráig – aminél gombnyomásra lesz zöld a gyalogosok lámpája – és jelzett, majd rohant vissza. A lámpa váltott is gyorsan, így pirosat adva az autósoknak, és ezzel a trükkel máris be tudott kanyarodni hősünk.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Na, ezért nem szabad beállni a kereszteződésben a Lamborghini mögé!

Ha valaki egy Lamborghini Aventadorra bukkan a forgalomban, garantáltan meg akarja nézni közelről. Ám, mint azt az alábbi videó is megmutatja, ez nem mindig jó ötlet. Különösen, ha egy Ferrarit vezetsz…

Videó: Teljesen őrült! A szívbajt hozta mindenkire az S2000-es Hondával

Úgy tűnik, valaki túl sokat játszott mostanában a Need for Speeddel! A Honda S2000-es tulaja ugyanis gondolt egy merészet, majd nekiállt gumit égetni egy kereszteződés kellős közepén. Bár a kivitelezés hibátlannak mondható, a szívbajt hozta mindenkire és kis híján letarolt egy robogóst a lámpánál.

Videó: 2016 legcsúnyább piroson áthajtós esetei

Hacsak nem indokolja valami erősen, akkor abszolút nem kéne áthajtani a piroson. Nem csak magunkat és az utasainkat, de a többi közlekedőt is komoly veszélybe sodorjuk vele, ha pedig megtörténik a baj, az általában fájdalmas és látványos.

Akik megúszták: elkerült balesetek válogatás videója (18+)

Néha a rutin, tapasztalat vagy csak a vak szerencse segít.