Videó: Nekiment a szűk úton egy gyerek biciklivel, az autóst büntették meg…

Akt.:
Nekiment a szűk úton egy gyerek biciklivel, az autóst büntették meg...
Nekiment a szűk úton egy gyerek biciklivel, az autóst büntették meg...
Lassan mondanunk sem kell, ha furcsa videóról van szó: Oroszországban járunk. Egy fedélzeti kamera rögzítette, amint egy szűk úton haladó autós összekoccan egy biciklis fiúval, aki nem volt elég figyelmes. Ez azonban csak a történet eleje…

A beszámoló alapján ugyanis a fiú édesapja is megérkezett gyorsan a helyszínre, és állította, gyermeke csak rátenyerelt a motorháztetőre, nem történt baleset, nincs miért balhézni. Miután a kamera felvételét is megmutatta, az apuka akkor is állította, nem történt semmi. Ezért rendőrt hívtak.

A helyszínre megérkező rend őre pedig fogott egy mérőszalagot, és megállapította, hogy az autós nem hagyott elég helyet a bal oldalán, így még az autóst büntette meg.

Forrás: automotor.hu.Videó: A biciklis felhúzta magát azon, hogy ledudálta a busz, az összes utassal kiszúrt

Hogy a biciklisnek vagy a buszsofőrnek volt-e igaza az eredeti szituációban, abba nem szeretnénk belemenni, ezt mindenki döntse el maga, az azonban biztos, a kerékpáros reakciója nem lehet megoldás!

Videó: Kinevette a biciklist a Mazda sofőrje, a bosszú kegyetlen volt

Sajnos az összetűzésről lemaradtunk, de a történet végére így is odaértünk, és ott volt a lényeg…

Videó: A biciklis nem állt meg a zebránál, a gyalogos agya elborult

A biciklisek néha úgy érzik, rájuk nem vonatkoznak a szabályok, ám ezt többnyire megússzák. Most egy gyalogosnál betelt a pohár, miután a kerékpáros nem volt hajlandó megállni az autókkal együtt a zebránál.

Videó: Felhúzták a biciklisek, begőzölt a nő – Egyszerre kettőt is szándékosan elgázolt

A hírek szerint nem sokkal korábban egy zebránál volt nézeteltérés az autós és az egyik biciklis között, ennek végén a bringás “erősen becsapta” a Hyundai hátsó ajtaját. Ennyi elég volt ahhoz, hogy a nő dühében szándékosan elgázoljon rögtön két kerékpárost is.