Videó: Nekiment a parkoló autónak, a rendőrség elkezdte üldözni, tömegbaleset lett belőle

Akt.:
Nekiment a parkoló autónak, a rendőrség elkezdte üldözni, tömegbaleset lett belőle
Nekiment a parkoló autónak, a rendőrség elkezdte üldözni, tömegbaleset lett belőle
Láttunk már egy-két elképesztő autós videót az utakról, de a mostani talán mindent visz.

Az Egyesült Államokban járunk, ahol egy férfi egy Hyundai kormánya mögött nekihajtott egy parkoló autónak. A sofőr bepánikolt és azonnal le akart lépni, ám miközben menekült, nekiütközött egy Chevrolet-nak. Ezután is el akart menekülni, ám a pickup tulaja nem akarta ezt hagyni. Végül csak kiszabadult, ám ekkor már a rendőrség is a nyomában volt.

A vége egy tömegbaleset lett, a Hyundait vezető férfi két kereszteződéssel arrébb beleszaladt egy kamionba.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Országúti horrorfilmmé alakult az autós üldözés

Rázós videót rögzített egy amerikai férfi fedélzeti kamerája Albuquerqueben. A sofőr egy feltételezett autórablási kísérlet elől menekül rémülten, és az egész egy jó darabig pont olyan, mintha egy országúti horrorfilmet néznénk.

Videó: Meghökkentő módszerrel fékezte meg az utcai bunyót… elütött mindenkit

Elképesztő eset történt múlt héten Floridában: kedden, hajnali fél négykor verekedés tört ki egy tampai bár előtt, melyet úgy fékezett meg az egyik férfi, hogy ráhúzta a kormányt a bunyózókra. Egyiküket úgy elütötte, hogy áttörte vele az ivó kirakatát.

Videó: Élő adásban lőttek szitává egy bankrablót a rendőrök Arizonában (18+)

Arizonában üldöztek a rendőrök civil autókkal egy bankrablót szerda reggel, és ahogy ilyenkor szokás, a hajszát élőben adták a helyi tévétársaságok.

Videó: Menet közben fogja be a menekülő kocsikat ez az új találmány

Az autós üldözés az egyik legveszélyesebb műfaj a világon, mind a menekülő jármű, mind az azt üldöző (jobb esetben) rendőrautó komoly baleseteket okozhat a nyaktörő tempójú száguldás során. Nyilván minden üldöző arra törekszik, hogy minél hamarabb rövidre zárja az ilyen szituációkat, és az amerikai rendőrök most kaptak egy nagyon érdekes, és még annál is hasznosabbnak tűnő eszközt a kezükbe, mellyel menet közben tudják „lasszóval” befogni a meglépni kívánó kocsit.

Videó: Ki akarta ütni a rendőrt, ez volt élete legrosszabb döntése!

Már mondani sem kell, természetesen Oroszországban járunk, ráadásul egy autósüldözés közepén. A menekülő autós viszonylag hamar elbízta magát, és úgy gondolta, a Need for Speedből merített tudását bedobja, és kiüti az őt üldöző rendőrt. Nem akarjuk lelőni a poént, de érdemes megvárni a videó végét.

Videó: Menekültek a rendőrök elől, kitalálták, mivel dobhatják fel még jobban a „bulit”

Ilyen is kizárólag Hollywoodban történhet meg… Két férfi előbb kirabolt egy ékszerboltot, majd nem kevés GTA-elemet tartalmazó menekülésbe kezdtek a rendőrök elől. És mivel úgy érezték, ez önmagában nem jelent elég kihívást, elkezdtek gumit égetni, majd szelfizni.
hirdetés


hirdet�s