Videó: Napi 9,5 milliót keres a Mészáros házaspár

Akt.:
Napi 9,5 milliót keres a Mészáros házaspár
Napi 9,5 milliót keres a Mészáros házaspár - © Fotó: rtl.hu
Budapest – Napi 9,5 millió forintot keresett tavaly a Mészáros-házaspár egyetlen cégével – ez derül ki a Mészáros és Mészáros Kft. nyilvánosságra került 2015-ös beszámolójából. A dolgozókra közben átlagosan havi 283 ezer forintot költöttek.

A cég a második Orbán-kormány megalakulása óta egymás után nyeri az állami munkákat, az elmúlt két évben több, mint 50 milliárd forintnyi állami megbízást kaptak egyedül vagy konzorciumban. Mészáros Lőrinc korábban azt mondta, nem érzi magát oligarchának, ő csak egy egyszerű, dolgozó ember.

Forrás: rtl.hu.


Videó: Miből megy Habony Árpád Ibizára?

Továbbra sem tudni, miből finanszírozza luxuséletmódját és ibizai nyaralásait Habony Árpád. A miniszterelnök bizalmasa egyetlen fillér osztalékot sem vett fel lapkiadó cégétől, pedig az nyereséget termelt. A közpénzek átláthatóságáért küzdő Transparency International perre ment azért, hogy kiderüljön, mennyi állami hirdetési pénzt kapott Habony érdekeltsége, a szocialisták pedig törvényt módosítanának azért, hogy az esetleges visszaélések ne évülhessenek el.

Videó: „Percenként 11 500 forintot keres Andy Vajna, akkor is, amikor alszik”

6 milliárd forintot, vagyis percenként 11 500 forintot keresett tavaly Andy Vajna kaszinóival, a profitot pedig offshore cégen keresztül kivitte az országból – állítja Szilágyi György. A Jobbik országgyűlési képviselője szerint személyre szabott törvényekkel és adókedvezményekkel hozta helyzetbe a Fidesz a filmügyi kormánybiztost, akinek kaszinóiban az adóhatósághoz bekötött pénztárgép sem kötelező.

Videó: Hittem neked oly sokáig Viktor…

Parádés zenemű ütötte fel a fejét a napokban az interneten: a magyar nóta egészen borús perspektívából vázolja töviről hegyire a nagy magyar aktuálpolitikát. Ha egyetlen magyar slágert hallgat meg ma, ez legyen az!
hirdetés


hirdet�s