Helyi közélet

2012.11.27. 07:18

Kovács Árpád: Magyarország a főbb gazdasági mutatók tekintetében a középkategóriában van

Miskolc, 2012. november 26., hétfő (MTI) - Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke hétfői miskolci előadásában rámutatott: Magyarország a főbb gazdasági mutatók tekintetében nem az utolsók között van a térségben, jobbára a középkategóriában helyezkedik el.

Miskolc, 2012. november 26., hétfő (MTI) - Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke hétfői miskolci előadásában rámutatott: Magyarország a főbb gazdasági mutatók tekintetében nem az utolsók között van a térségben, jobbára a középkategóriában helyezkedik el.Kovács Árpád - aki Lehetőségek és remények 2012 végén címmel tartott előadást - a Magyar Közgazdasági Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének meghívására érkezett a borsodi megyeszékhelyre.

Előadásában elsősorban a fejlődési tendenciákról szólt, megvizsgálva az adatokat a környező országok vonatkozásában is.

Jelezte: a Magyar Közgazdasági Társaság kedden évzáró közgyűlést tart, amelynek szintén fontos témája, hogy milyen lehetőségekkel és reményekkel működhet a magyar gazdaság 2012 végén.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában