Videó: Na ezért nem szabad az út közepén kereket cserélni!

Akt.:
Na ezért nem szabad az út közepén kereket cserélni!
Na ezért nem szabad az út közepén kereket cserélni!
Legyünk őszinték, a legtöbb embernek eszébe jut, hogy ha defektet kap, akkor is elguruljon legalább az út széléig, hogy ne veszélyeztessen másokat. Vannak azonban kivételek, akik valamiért úgy gondolják, jó ötlet nekiállni az út közepén felrakni a pótkereket… Mint például ez az úriember!

Forrás: automotor.hu.


Videó: Meglátta a haverját a mellette lévő sávban, érdemes megnézni, mi lett belőle

Az alábbi eset az, amikor azt mondjuk, még a telefon is jobb megoldás lett volna. A Kia tulaja szépen robogott a belső sávban, mikor kiszúrta, hogy mellette pont az egyik ismerőse van. Elkezdtek beszélgetni, majd…

Videó: Szlalomozás, majd „csatt” – Hova siethetett a sofőr?

Fehéroroszországból származik a baleseti videó: az alapból szabálytalan sávok közötti szlalomozás után egy a szélső sávban „pihenő”, talán jobbra kanyarodni szándékozó autó mögött már nem tudott idejében fékezni, beleszállt hátulról.

Videó: Ennél lustábban nem lehet megmenteni egy kisgyereket

Tél van, hideg van, az embernek nincs kedve kiszállni az autóból, ha csak nem muszáj. Az alábbi sofőr is úgy gondolta, nem kötelező kinyitni az ajtót ahhoz, hogy jót cselekedjen…

Videó: Ennél nagyobb autós bénázás talán nincs is

Alighanem 2016 autós bénázását rögzítette egy biztonsági kamera a kelet-kínai Jiangsu tartomány Yangzhong nevű városában.