Videó: Miskolci (megyei?) tehetségeket keresett az X-Faktor stábja

Videó: Miskolci (megyei?) tehetségeket keresett az X-Faktor stábja
Miskolc – Az egyik legnagyobb kereskedelmi televíziós csatorna, az RTL Klub 2019-ben is elindítja népszerű énekes tehetségkutató műsorát, az X-faktort. A műsor szerkesztői Miskolcon is castingolták a jelentkezőket.

Miskolc Hajdu Lara 15 éves, kiskora óta szeret énekelni, de komolyabban csak három éve képzi a hangját. A szülei, és a legjobb barátnője kísérték el a meghallgatásra. Mindenben támogatják Larát, de nem elfogultak, ők a legőszintébb kritikusai.

A kezdő lökés

„Régebben a Rocksuliba jártam, ahol sok segítséget kaptam a tanáraimtól. Az elmúlt egy évben sajnos kénytelen voltam egyedül gyakorolni, mert az igazán jó énektanároknál hosszú a várakozási lista, egyelőre nem tudtak fogadni. Számomra az éneklés egy kedves hobbi, de nem erre tettem fel az életem. Természetesen bátorít, ha jó visszajelzést kapok, de nem kergetek lehetetlen álmokat. Jelenleg a nyelvtanulás a legfontosabb számomra, viszont az éneklés valamilyen formában mindig jelen lesz az életemben – mesélte.”

Felkészülés

Az előválogatóra Lady Gaga, és Adele számaival készült, nem csak azért, mert a kedvenc előadói közé tartoznak, hanem azért is, mert alt hangjához az ő dalaik illenek a legjobban.

NK