Helyi közélet

2013.11.21. 10:09

Elfogták a taktaszadai dohánybolt feltörőjét

Taktaszada - Elszívni sem volt ideje annak a fiatalembernek a lopott vágott dohányt, akit a rendőrök alig huszonnégy óra alatt elfogtak.

Taktaszada - Elszívni sem volt ideje annak a fiatalembernek a lopott vágott dohányt, akit a rendőrök alig huszonnégy óra alatt elfogtak.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2013. november 18-án az éjszakai órákban az egyik taktaszadai Nemzeti Dohányboltot feltörték és onnan különféle vágott dohányt tulajdonítottak el.A nyomozás eredményeként a rendőrök alig egy nap alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi fiatalkorú fiút. A terheltnél tartott házkutatáson a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított dohányt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában