Videó: Mintha a Terminátor járt volna itt – Elképesztő ütközés egy amerikai autópályán

Akt.:
Videó: Mintha a Terminátor járt volna itt – Elképesztő ütközés egy amerikai autópályán
© Forrás: YouTube / ViralHog
USA – A sofőr csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Egészen megdöbbentő kamionbaleset történt csütörtökön az USA-beli El Pasónál az I-10-es autópályán. A ViralHog videóleírása szerint a sofőr vezetés közben éppen egy vizespalackért nyúlt, és véletlenül felhajtott a sztráda szélén lévő betonrámpára, majd az az után következő hídon állt meg. A fülke azonnal lángokba borult, de szerencsére a kamiont vezető férfi időben ki tudta rúgni a szélvédőt. Így sikeresen kimászott, és csupán kisebb sérüléseket szenvedett.

A videó készítője a tűzoltókkal nagyjából egyszerre ért a helyszínre. Az autópályát több mint 24 órára le kellett zárni mindkét irányban, ami jelentős fennakadást okozott a környék közlekedésében.

Az egyik kommentelő a videó alatt megjegyezte: a helyszín teljesen olyan, mintha a Terminátor pusztított volna. Nehéz vele vitatkozni.

Forrás: YouTube / ViralHog


Forrás: YouTube / ViralHog
Brazília - Szerencsés végkimenetelű balesetet rögzített nemrég egy brazil bolt biztonsági kamerája. Valószínűleg élete egyik legszerencsésebb napján van túl az a gyalogos, akit kis híján telibe talált egy repülő motor Brazíliában. A nő éppen egy üzlet előtt dohányzott, amikor nem messze tőle össz...

Forrás: YouTube / ViralHog
Oroszország - A sofőr pedig benne ült, és kamerával vette a pusztítást. Ökölnyi nagyságú jégdarabok potyogtak az égből június utolsó napján Oroszország krasznodari régiójában. Tyimasovszk környékén volt a legnagyobb a kár, az itt lévő házak 80 százalékát megrongálta a vihar. A TASZSZ hírügynökség...