PR cikk

2019.08.23. 11:51

Grafikai tervezési lehetőségek

Az írott szövegnél sokkal hatékonyabban képes az agyunk feldolgozni a képeket. Ez azt jelenti, hogy akár már egy vizuális elem rengeteg üzenetet képes közvetíteni az emberek számára.

Mindehhez hozzáadódik, hogy az első benyomás rendkívül fontos és nagy jelentőséggel bír. Ami első pillantásra elnyeri a tetszésünket, ahhoz pozitív tulajdonságokat társítunk. Ezért fontos a vállalkozások számára egy professzionálisan megtervezett és létrehozott weboldal, a névjegykártya, de még akár a céges levélpapír is.

A vállalkozást ugyanis nagymértékben meghatározza, hogy milyen igényes és megnyerő arculattal rendelkezik. A hatékony bemutatkozás és megjelenés kulcsa tehát a jól megválasztott, megtervezett és alkalmazott grafika.

Ebben tud segíteni a Drive Online Marketing, akiknél vállalkozásodat professzionális kezekben tudhatod, hiszen több mint 10 éves grafikai tervezési tapasztalat van a hátuk mögött, több száz grafikai elemet készítettek már el, valamint kiváló online marketing háttérrel és kiforrott nyomdai kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.

Kreatív grafikák az online világban

Számos kreatív munka elvégzésében jeleskednek, grafikai tervezéssel kapcsolatban az alábbi szolgáltatások közül tudsz választani:

Kreatív grafikai tervezés

A szolgáltatás révén kialakítanak egy egységes és professzionális megjelenést a vállalkozásod számára. Megtervezik a brand kommunikáció összes szükséges elemét, és még a nyomdai kivitelezésben is teljes körű segítséget nyújtanak.

AMPHTML banner tervezés

Napjainkban a display hirdetés a Google Ads (vagy korábbi nevén Adwords) kampányok egyik rendkívül hatékony eleme. A mozgó bannerek ugyanis megragadják az azokat megjelenítő weboldalra látogatók figyelmét.

Animált GIF készítés

Az animált GIF-ek manapság óriási népszerűségnek örvendenek, egyre többen fedezik fel az ebben rejlő lehetőségeket, és használják ezeket a GIF-eket, mozgó képeket az online kommunikációjuk részeként, első sorban a Facebookon.

Facebook kreatív készítés

A Facebook profil nagyon sokat elárul az adott cégről, így nagyon fontos, hogy milyen arculattal rendelkezik. Egy egységes arculat révén növelhető a Facebook profil hatékonysága. Így mind a megjelenített posztok és hirdetések jelentősebben tudják támogatni a brandet.

Kiadványszerkesztés

Egy jól szerkesztett és megtervezett kiadvány vagy akár bármilyen céges dokumentum sokkal nagyobb hatékonysággal bír.

Nyomdai előkészítés

A legkorszerűbb programok alkalmazása révén, valamint a nyomdai kapcsolatrendszerüknek köszönhetően nagymértékben segítik a nyomdai munkálatokat a vállalkozásod számára.

Az alkalmazott grafikai elemek jelentős mértékben meghatározzák a vállalkozás képi világát, amely hatékony eszköze lehet a márkaismertségnek, természetesen csak abban az esetben, ha megfelelően alkalmazzák őket.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!