Videó: Mi lett veled, Hotel Juno?

Akt.:
Hotel Junó
Hotel Junó - © Forrás: Urbex Hungary/Jaszy Photo
Miskolc – Az Urbex Hungary csapata ellátogatott a 2000-es évek elején bezárt miskolctapolcai Juno Hotelbe. A szálloda nagyon régen üresen és elhagyatottan áll a híres üdülőhelyen.

A szálloda 1974-ben épült, sok ember, köztük ismertek is megfordultak benne fénykorában. Valószínűleg gazdasági okok vezethettek a bezárására, bár az épület állapota is eléggé lerobbant már ekkorra, a 2000-es évek elején a turizmus lecsappant ebben a régióban, pénz nem volt a felújításra, inkább bezárták. Szerencsére a vandálok elkerülték. Látszik pár fiatal bulijának nyoma, de nem számottevő a rongálás. Mostanában állagmegóváson esett át. A szállodába ma már nem lehet bejutni! A szálloda jelen pillanatban keresi új gazdáját, egy hirdetési portálon is megtalálható. Tudtommal pár emeletet vissza kellene bontani, mert statikailag is gond van az épülettel, Viszont nagyon központi helyen van, és mivel most felerősödni látszik itt a turizmus lehet hogy volna értelme újra csatasorba állítani – olvasható az urbexhungary.blog.hu-n.

Az Urbex Hungary csapata sokáig tervezte, hogy egyszer benéz a patinás szállodába és erre sor is került, íme a videó:

Forrás és további képek: urbexhungary.blog.hu


Videó: A miskolci pusztulatot örökítették meg

Miskolc – Miskolci pusztulásra ítélt helyeket járt be, az Elhagyatott helyeken stábja. A Juno Hotelt például most megnézheti egy új szemszögből, főleg akkor érdemes, ha a bontásában érdekelt lenne…

Kísértetjárta hely a Juno Hotel

Az egykori patinás szállodának gyakorlatilag már csak a falai vannak meg. Szabó Gergely újfent kamerával a kezében járta körbe Miskolc egyik szégyenfoltját.
A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .