Videó: Megverték, utána meghalt a biztonsági őr Miskolcon

Videó: Megverték, utána meghalt a biztonsági őr Miskolcon
Miskolc – Jelentkezett egy szemtanú annál a férfinél, akinek rejtélyes módon halt meg a testvére szombaton Miskolcon.

A biztonsági őr két férfival szólalkozott össze, majd egyikükkel verekedni kezdtek. A szemtanú látta, ahogy a férfit mellkason vágták, ekkor szerezhetett végzetes sérülést.

A Tényeknek nyilatkozó szemtanú szerint az ütésektől nagyon komoly sérülései voltak a biztonsági őrnek:

Az újraélesztés során látszott például, hogy a levegő nem a mellkasába, hanem a gyomrába ment, tehát valószínű légmellet kapott egy olyan dologtól, ami például az ütés következtében átszakíthatta a tüdejét.”

A gyászoló testvér azt mondja, továbbra sem tudják, hogy pontosan mibe halt bele szeretett családtagjuk: “Az öcsémet saját kollégája kezdte újraéleszteni, ezek után érkezett meg a rendőrség, jelzem 25 perc múlva.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja a halálesetet és a Tények úgy tudja, hogy csak garázdaság miatt indítottak eljárást a két verekedő férfi ellen.

Forrás: Tények


miskolc_biztonsagi_or_650
Miskolc - Meghalt egy biztonsági őr egy miskolci szórakozóhelyen szombat hajnalban. Szemtanúk szerint a férfira két vendég támadt, akiket nem akart beengedni. Dulakodni kezdtek, a biztonsági őr rosszul lett és összeesett. Megpróbálták újraéleszteni, de hiába. Mire a mentők megérkeztek, már halott vo...

Rockwell Klub- illusztráció
Miskolc - A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit. A tény az, hogy szombaton hajnalban a miskolci egyetemi Rockwell Klub előtti területen meghalt az egyik biztonsági őr. Az is tény, hogy mindezt megelőzően verekedés volt az ominózus területen. A Miskolci...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .