Videó: Megtörtént a legrosszabb kamionos baleset, a farönkök szinte felnyársalták a vezetőfülkét

Akt.:
Megtörtént a legrosszabb kamionos baleset, a farönkök szinte felnyársalták a vezetőfülkét
Megtörtént a legrosszabb kamionos baleset, a farönkök szinte felnyársalták a vezetőfülkét
Két teherautó rohant egymásba a washingtoni Tacoma mellett húzódó autópályán – számolt be róla a The News Tribune. A mentésre kiérkező tűzoltók és mentősöket igen csúnya látvány fogadta, a hátulról érkező teherautó ugyanis nem fékezett le időben, így belerohant az előtte lévő teherautóba.

A beszámoló szerint mindkét teherautó rönkfákat szállított, így az első rakománya gyakorlatilag felnyársalta a második teherautó vezetőfülkéjét.

Csodával határos módon azonban a hátulról érkező szerelvény sofőrje sérülés nélkül úszta meg a balesetet. Az első teherautó sofőrjét ellenben kórházba kellett szállítani, bordatörést szenvedett. Ettől eltekintve neki is óriási szerencséje volt, mert ha a rönköket nem kötik le rendesen, az az ő életét is veszélybe sodorta volna.

Forrás: hvg.hu.


Sokkoló baleset! Felnyársalta a buszt az épületről leszakadó fémoszlop (18+)
Az erős szelek leszakítottak egy hatalmas, fémből készült oszlopot egy sanghaji épületről, és az hatalmas erővel csapódott bele egy éppen arra járó buszba. Az esetet egy térfigyelő kamera rögzítette. A hétfőn, helyi idő szerint reggel fél hétkor történt esetben csodával határos módon senki sem sé...

Nem jelezte a túlnyúló rakományt a sofőr, iszonyatos baleset lett a vége (18+)
Nagyon kemény balesetet rögzített egy térfigyelő kamera Kínában, ráadásul ez az egész simán elkerülhető lett volna, ha az egyik sofőr betartja az előírásokat. Egy teherautó túlnyúló rakománnyal kanyarodott le az útról – a vezetője hatalmas, kilógó vas végére azonban nem kötötte rá a piros zászlót...