Videó: Megállt, hogy könnyítsen magán, egymillió forint értékű cigarettát talált

Akt.:
Videó: Megállt, hogy könnyítsen magán, egymillió forint értékű cigarettát talált
© Fotó: NAV
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Legalábbis ezt mondta a szabolcsi autós a pénzügyőröknek.


Csaknem egymillió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy szabolcsi autóstól a pénzügyőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az illegális cigarettákat lefoglalták, a férfi ellen pedig orgazdaság miatt indítottak eljárást.

Az illegális cigarettákkal teli zsákokra egy közúti ellenőrzésen bukkantak a pénzügyőrök. A kabátokkal eltakart nejlonokat a sofőr a hátsó ülések elé szorította be. A férfi azt állította, hogy a zsákokat a kisdolga elvégzése közben találta az egyik út menti árokban. Nem tudta, mi van bennük és nem is nézte meg azokat, egyszerűen csak berakta az autójába. Későbbi meghallgatásán már úgy nyilatkozott, hogy 12 ezer forintot kapott volna azért, ha a zsákokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből elszállítja az egyik borsodi településre.

A zsákokban összesen 600 doboz, különböző márkájú adózatlan cigaretta volt. Ezeket a pénzügyőrök lefoglalták, a férfi ellen pedig orgazdaság miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Forrás: NAV


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Mutatjuk, milyen kocsikra lehet most licitálni a NAV-nál Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Katt a képre a bővebb információért! Ezekre lehet most licitálni Hajdú-Bihar megyében: dav   Ezekre pedig Bors...