Videó: Még az állatvédők szava is elakadt… Nem kaptak enni, a legyengült birkákat és lovakat falták fel a kutyák a tanyán (18+)

Akt.:
Még az állatvédők szava is elakadt... Nem kaptak enni, a legyengült birkákat és lovakat falták fel a kutyák a tanyán (18+)
Még az állatvédők szava is elakadt... Nem kaptak enni, a legyengült birkákat és lovakat falták fel a kutyák a tanyán (18+) - © Fotó: rtl.hu
Hatalmas szőrcsomók a földön, mellette egy fél állkapocs, a fa alatt egy oszlásnak indult birka teteme. Ilyen elképesztő állapotok fogadták az állatvédőket vasárnap este egy Bács-Kiskun megyei tanyán.

A hatóságok minden állatot lefoglaltak. A tanya tulajdonosa, akinek a telkén tucatjával haltak éhen és szomjan az állatok Mélykút közelében, nem először keveredik állatkínzás gyanújába, a forgatáskor egy kerítésléccel próbálta megdobni az RTL Híradó operatőrét.

Forrás: rtl.hu.


untitled-collage-33
Budapest, Miskolc, Nagykálló, Nyíregyháza - Baltával vágták le a lábát, késsel felvágták a gyomrát, vagy egyszerűen csak megfojtották. Ilyen és ehhez hasonló bejelentéseket kapnak szinte naponta egy állatvédő mozgalom tagjai. Most különleges módon fogtak össze, hogy minél több kutyát tudjanak meg...

Csak pár hozzászólás a sok közül a Borsod Online facebook oldalán.
Miskolc, Dámóc - Brutálisan agyon­vertek egy kutyát. A téma elérte a tűréshatárt a Facebookon. Pénteken adtunk hírt arról, hogy Dámócon két gyermek brutálisan vetett véget egy ártatlan kutya életének. Az elpusztult állatról készült fényképfelvételekkel is illusztrált leírás soha nem látott aktivi...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .