Videó: Magyar rablók, akiket megrészegített a pénz látványa

Akt.:
Magyar rablók, akiket megrészegített a pénz látványa
Magyar rablók, akiket megrészegített a pénz látványa - © Fotó: rtl.hu
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Nem tudott ellenállni a pénz látványának, ezért vette magához a hatvanegy millió forintot. Ezt vallotta a pénzszállító, aki akár nyolc év börtönt is kaphat tettéért. A férfi az összes pénzzel egyetlen kosármeccs végeredményére fogadott és vesztett. De, talán önök is emlékeznek a postásra, akinek történetéről a Tankcsapda még klipet is forgatott.

Képtelen volt megálljt parancsolni játékszenvedélyének az a mezőgazdász férfi, aki több mint 61 millió forintot lopott el attól a pénzszállító cégtől, ahol dolgozott. A férfi a pénzt azonnal egy belvárosi lottózóba vitte, ahol a sikkasztott összeget feltette egy kosármeccsre. A játék a lehető legrosszabb eredménnyel zárult 81-90-re győzött a vendég csapat.

r1

A legismertebb postás rabló történetéről a Tankcsapda még klipet is forgatott. T. Zoltán 1 millió forint zsákmánnyal elindult a Balatonra, hogy végre jól érezhesse magát. A férfi végül nem jutott el a magyar tengerig. A nyomozók Sásdon kapták el, játékgépezés közben. 10 hónap börtönt kapott.

r2

Több mint fél milliárd forintot lopott el a miskolci pénzszállító D. János, aki kevesebb, mint egy óra leforgása alatt autójába pakolta az összeget. A hiányzó pénz helyére téglákat tett, ő maga pedig Thaiföldre szökött. Három hónap bujkálás után sikerült a rendőröknek elfogniuk, de a pénz és a rabláshoz használt autó soha nem került elő.

r3

Hasonló büntetés várhat majd arra a szerencsejátékos rablóra is, akit tettéért, akár 8 év szabadságvesztésre is elítélhetnek.

Forrás: rtl.hu.
hirdetés


hirdet�s