Videó: Magyar focista fizetések – Íme a megdöbbentő számok!

Akt.:
Magyar focista fizetések - Íme a megdöbbentő számok!
Magyar focista fizetések - Íme a megdöbbentő számok! - © Fotó: rtl.hu
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Magyarországon talán semmit nem próbálnak annyira titokban tartani, mint a labdarúgók fizetését. A konkrét jövedelmeket az NB I-es klubok hétpecsétes titokként őrzik, ami azért furcsa mert a világ többi országában nyilvánosak az összegek. Az RTL most megpróbálja kideríteni mennyi az annyi.

Az NB I színvonalát jól mutatja, hogy sehol sincs a világ legerősebb bajnokságait jelző listán, még Kazahsztán is megelőz minket. Futballisták tucatjai keresik a magyar átlagfizetés húsz-harmincszorosát hazánkban olyan teljesítménnyel, melytől még az európai középmezőny alja is csaknem beláthatatlan messzességben van.

(A teljes adást megnézheti az RTL Moston!)

Forrás: rtl.hu.


Videó: A magyar bajnokság „legmennyeibb” pillanatai 2016-ban – Válogatás a Trollfocitól

Csodálatos összeállítással örvendeztette meg az internetezőket a Trollfoci: összeszedték a 2016-os év „legmennyeibb” pillanatait.

Videó: Tokody és Pintér Attila hatalmas öngólja, kakas és ejtőernyős a pályán! – Múltidézés az MLSZ archívumából

A Magyar Labdarúgó Szövetség szilveszteri összeállításában kakast és ejtőernyőst is láthatunk labdarúgó NB I-es meccsen, de megjelenik Pintér Attila, valamint Tokody Tibor felejthetetlen öngólja is. Nemcsak a futballisták tettei érdekesek, Hajdú B. István kommentárja sem volt ugyanolyan, mint manapság…A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .