Videó: Levágta a kezét a gép, most utcára került a miskolci férfi

Levágta a kezét a gép, most utcára került
Levágta a kezét a gép, most utcára került - © Forrás: RTL Klub
Miskolc – Az utcára kerülhet családjával az a 26 éves miskolci férfi, akinek egy dagasztógép szakította le a karját egy sütő üzemben három hete. Eddig albérletben laktak, de a miskolci lakást eladják, nekik pedig menniük kell. Még nem tudják hová.

A férfi a baleset óta nem tud dolgozni, kártérítést viszont nem kapott, így nincs pénzük új albérletre. Az RTL Klub riportja.

Forrás: RTL Klub


Tésztagyári baleset Miskolcon: a karját elvesztett apától fél a gyermeke (+18)

Miskolc – Brutális munkahelyi baleset történt Miskolcon egy tésztagyárban. Koscsó Richárdnak egy dagasztógép tépte le az alkarját. A borzalmas balesetről ő, és ügyvédje, Lichy József beszélt a Mokkában. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas téma!

Videó: “Láttam, hogy benne van a gépben a saját karom…”

Miskolc – Letépte egy tésztakeverő gép egy férfi kezét Miskolcon. A 26 éves férfi azt mondja: amikor kinyitotta a gép tetején a rácsot, hogy egy fent ragadt tésztadarabot leszedjen, le kellett volna állnia a szerkezetnek. De nem így történt, a dagasztó becsípte az ujjait és végül a teljes kezét leszakította.

Baleset egy miskolci sütőüzemben – Érzi a letépett karja helyét a férfi

Miskolc – “Viszket a kezem és olyan mintha mozgatnám a karomat.” Ezt mondta az a 26 éves férfi, akinek letépte a karját egy dagasztógép néhány napja Miskolcon.

Baleset egy miskolci sütőüzemben – Letépte az alkarját a dagasztógép

Miskolc – A végtagot már nem tudták megmenteni, de jól van a fiatalember.