Helyi közélet

2014.03.24. 14:02

Készenléti Rendőrség: Elfogott fatolvajok

Ózd - A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak Ózd külterületéről két férfit, akik a közeli erdősségből engedély nélküli fakitermelést folytattak.

Ózd - A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak Ózd külterületéről két férfit, akik a közeli erdősségből engedély nélküli fakitermelést folytattak.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 19-én az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatellátásuk során 16 óra 30 perckor Ózd külterületén a Cinakó dűlőre mentek intézkedni, mert onnan a terület tulajdonosa bejelentést tett, hogy illetéktelen személyek fát vágtak ki.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a csernelyi 34 éves R. Gábort és fiatalkorú társát elfogták, majd előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában