Videó: Kutya tévedt a ralipályára, aztán jött maga a csoda!

Akt.:
Kutya tévedt a ralipályára, aztán jött maga a csoda!
Kutya tévedt a ralipályára, aztán jött maga a csoda!
Szegény kutya nem tudta, mit csinál, de mikor meghallotta a felbőgő raliautó motorját, tudta, menekülnie kell. Sajnos azonban rossz irányba kezdett el futni, így mikor az autó utolérte, szinte mindenki biztos volt abban, itt a vég. Aztán jött a csoda!

Forrás: automotor.hu.


Videó: A baleset, ami mindenkit összezavar – Szellemautóval ütközött?

Ausztráliában, Melbourne-ben járunk, ahol egy szélvédő mögé rögzített kamera vett fel egy balesetet. Eddig semmi izgalmas, a közösségi oldalakon mégis úgy terjedt a felvétel, mintha az lenne a videóban, amint a Loch Ness-i szörny tart kiselőadást Roswellben. A kérdés: honnan került elő a szürke autó? Egyesek szerint szüksége lesz egy új fluxuskondenzátorra…

Videó: Velociraptor a mélygarázsban

Szinte mindenki ismeri a Jurassic Park filmeket, és aligha kell bemutatni a filmből jól ismert dinoszauruszokat. Ön mit tenne, ha egy életnagyságú Velociraptor lepné meg egy elhagyatott mélygarázsban?

Videó: Csodás menekülés – Cementszállító borult rájuk, túlélték az összelapult autó utasai (18+)

Sikerült kiszabadítani azt a párt, akiknek autójára cementszállító teherautó borult egy balesetben. Az összelapult autó utasai súlyos sérüléseket szenvedtek, de túlélték a balesetet, amit egy térfigyelő kamera is felvett.

Videó: „Nem vettem észre…” – Két kerékkel ment át a 4 éves fiún, döbbenetes véget ért a sztori!

„Nem vettem észre…” – ez volt a mentsége annak a kínai sofőrnek, aki elgázolt egy 4 esztendős kisfiút Sanghaj külvárosában. A történet azonban meglepő véget ért.

Videó: Hihetetlen, de ezt a balesetet mindenki megúszta élve (18+)

Vannak balesetek, mikor tényleg nem lehet másra hivatkozni, csak a csodára. Az alábbi, Kínában rögzített esetnél sem tudjuk, hogy lehet az, hogy sem az autó vezetője és utasa, sem pedig a kamion sofőrje nem szenvedett komolyabb sérülést.