Videó: Közvetlen közelről nyolcszor lőtt bele a rendőrbe, akinek a szemüvegkamerája rögzítette a gyilkossági kísérletet (18+)

Akt.:
Közvetlen közelről nyolcszor lőtt bele a rendőrbe, akinek a szemüvegkamerája rögzítette a gyilkossági kísérletet
Közvetlen közelről nyolcszor lőtt bele a rendőrbe, akinek a szemüvegkamerája rögzítette a gyilkossági kísérletet
A 29 éves dél-karolinai Malcolm Antwan 2016. január 1-én nyolcszor lőtt rá közvetlen közelről egy rendőrtisztre, Quincy Smithre, , aki a szemüvegébe szerelt kamerával rögzítette az esetet. Az esküdtszék mindössze két napig tartó tárgyalás után találta bűnösnek, a bíró pedig 35 év börtönbüntetést szabott ki rá.

Vagyis az esküdtek mindent pontosan láthattak. Azt is, hogy Smith, akit egy közeli bolt személyzete riasztott, mert Antwan a többi vásárló kezéből tépte ki az árut, megpróbálja megállásra bírni Antwant. Azt is, ahogy Smith ráfogja sokkolóját a jobb kezét folyamatosan zsebre vágva tartó Antwanra, aki többszöri felszólítás ellenére se hajlandó sem megállni, sem előhúzni a kezét.

És azt a pillanatot is, amikor Antwan hirtelen pisztolyt ránt, és közvetlen közelről nyolc lövést ad le Smithre, aki ezután a földre rogyva kér segítséget a rádióján. Smith a karját törte és életveszélyes nyaksérülést is szenvedett. Antwan az utolsó két lövést már a földön fekvő, sebesült férfira adta le.

Forrás: 444.hu.


Rendkívüli állapot egy amerikai városban a szélsőjobboldali rendezvényen kitört erőszak miatt
Washington - Rendkívüli állapotot hirdettek szombaton egy amerikai városban, Charlottesville-ben a szélsőjobboldal rendezvényén elszabadult erőszak miatt. Egy valószínűleg szándékos autós gázolásnak halálos áldozata és sok sérültje van. Donald Trump amerikai elnök közleményben ítélte el a gyűlöletet...

Nyilvánosságra hozták a charlotte-i rendőrség videofelvételeit az afroamerikai férfi agyonlövéséről
Washington - Az egyesült államokbeli Charlotte városának rendőrsége nyilvánosságra hozta a saját videóját az afroamerikai férfi agyonlövéséről, amely miatt napok óta tartanak a zavargások észak-karolinai városban. A 43 éves, hétgyermekes férfit kedden lőtte le egy 26 éves rendőr. Mind az áldozat,...

Csak elő akarta venni az iratait, a rendőr lelőtte, a barátnője levideózta
Minneapolis - Egy minneapolisi kórházban halt meg az a férfi, aki egy igazoltatáskor az irataiért nyúlt a kesztyűtartóba, de a rendőr azt hitte, fegyvert fog, ezért inkább lelőtte. A férfi barátnője felvette az esetet, és kitette a videót a Facebookra. A 32 éves Philando Castile közölte a rendőrr...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .