Videó: Kőkemény lett a barcikai rapper, Serrano új klipje (18+)

Akt.:
Serrano - Nem marad más, csak a gyűlölet!
Serrano - Nem marad más, csak a gyűlölet!
Kazincbarcika, Miskolc – Megjelent Serrano, Kazincbarcika legijesztőbb gengszterének első albuma, a Féreg, és azzal együtt egy videóklip is, amit a Gyűlölet című számhoz forgattak. Figyelem, szókimondó szövegek!

A barciaki rapper bűnözésről, drogokról, csövezésről, családi erőszakról, pszichés zavarokról korábban már mesélt a 444-nek. Most egy egész albumot szentel a borsodi régiónak, ahol ő és barátait tengődnek élve eltemetve.

Zene & karc: Sixfeet; Szöveg: Serrano, Sixfeet; Fényképezte: Bernáth Szilárd; Vágás: Sixfeet; Fényelés/utómunkák: Bernáth Szilárd

Videó: Funktasztikus – B…..dj meg polícia, így szól a prófécia!

A géppuskaszájú borsodi rapper, Funktasztikus is pont ma jelentkezett be egy szilárd nótával, amiben egyébként Serranoék is felbukkannak.

Forrás: 444.hu.


“Megjártam a poklot, de én nem akarok ilyet mondani, mert az közhely”

Kazincbarcika, Miskolc – Borsodi cigánytelepen nőtt fel, 14 évesen elszökött otthonról, majd hajléktalanná vált. A hányattatott sorsú kazincbarcikai utcagyerekből dealer, tolvaj, betörő és végül rapper lett, dalaiban arról a nyomorúságról és kilátástalanságról énekel, amiből jön. Serranoval, a hamisítatlan magyar gengszter rap​ borsodi fenegyerekével a 444 készített interjút.

“Annyira kettyós voltam, hogy hangokat hallottam a fejemben”

Kazincbarcika, Miskolc – Brooklyn-Abaúj-Zemplén megye ütőképes utcagyerekei ha éppen nem börtönben ülnek vagy szórogatják a cuccot, akkor megszülik a vérvalóságos magyar gettó zenét. A 444.hu interjúja Serranoval, a barcikai rapperrel. Második rész.
hirdetés


hirdet�s