Bulvár, celeb

2011.05.03. 16:11

Hercegi esküvő - Kezdődnek a hétköznapok

<p>Visszatért kedden az élet a rendes kerékvágásba Vilmos herceg és felesége, Catherine hercegnő számára: a friss házasok elutaztak walesi otthonukba, Vilmos pedig még a héten felveszi a munkát - jelentette be a herceg és apja, Károly hivatala, a Clarence House.</p>

Cambridge hercege és hercegnője szombat délután utazott el a Buckingham palotából, hogy az esküvő után néhány napot kettesben töltsenek. A királynő londoni rezidenciájáról helikopter szállította őket egy - hivatalosan meg nem nevezett - nagy-britanniai helyszínre. A fiatalok innen tértek vissza kedden a Wales északnyugati részén fekvő Anglesey-be, ahol Vilmos a királyi légierő mentőhelikopter-pilójáként szolgál.

A királyi udvar már korábban bejelentette, hogy a házaspár az esküvő után nem megy azonnal nászútra. Ráadásul a nyaralás célját sem hozták nyilvánosságra, csak annyit közölötek, hogy a nászút külföldön lesz. A Daily Mail ugyanakkor hétfőn azt írta, hogy még májusban elutazik a pár, és a mézesheteket egy, a Seychelle-szigeteken álló luxusvillában töltik.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!