Videó: Kiszivárgott egy 2013-as repülőgép szerencsétlenség titkos felvétele (18+)

Kiszivárgott egy 2013-as repülőgép szerencsétlenség titkos felvétele
Kiszivárgott egy 2013-as repülőgép szerencsétlenség titkos felvétele
2013 július 6-án az Asiana Airlines Szöulból San Franciscóba tartó járata a leszálláskor nekiütközött a reptéri leszállópályát és a tengert elválasztó emelt falszakasznak. A gép farokrésze azonnal leszakadt, az eleje pedig többször átpördülve csapódott a kifutópályára. A balesetben 2 utas azonnal meghalt, egy harmadik pedig a kórházban.

A tragédiáról készült felvételek eddig is elérhetően voltak az interneten, igaz, korlátozott számban, ám most, a baleset 4. évfordulójakor felkerült egy több mint 47 perces videó, ami a San Francisco-i reptér biztonsági kameráinak felvételeit tartalmazza a balesetről és a mentésről.

A San Francisco-i repülési hatóság munkatársa elismerte a helyi sajtónak, hogy a felvétel eredeti, és hogy jelenleg reptéri mentésekkel kapcsolatos oktatásokon használják. Azt azonban nem tudják, hogyan került ki a netre, hiszen a videón is rajta van, hogy nem szabad terjeszteni a felvételt.

Forrás: 444.hu.


mukilteo
Lezuhant egy kisrepülő az Egyesült Államokban, a Washington államban lévő Mukilteo város egyik főútja fölött. Szemtanúk szerint a dugóban álló autókra égő üzemanyag záporozott a repülő becsapódása előtt. A balesetről készült felvételeken látszik is, hogy a zuhanó repülő már a becsapódás előtt, ve...

Csodával határos módon mindenki túlélte ezt a helikopter-balesetet
Látványos helikopter-baleset történt Szalonikinél a múlt héten: gyakorlatozás során egy AH-64 Apache orral a tengerbe bukott, majd átfordult, és fejjel lefelé a vízbe csapódott. A helyi nézelődők döbbenten figyelték az esetet a partról. A jelentések szerint a baleset, amilyen látványos és riasztó...