Helyi közélet

2013.11.03. 10:54

Éber készenlét Taktakenézen

Szerencs, Taktakenéz - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor tetten értek egy elkövetőt.

Szerencs, Taktakenéz - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor tetten értek egy elkövetőt.A rendőrök 2013. november 2-án 11 óra 15 perckor Taktakenézen járőröztek, amikor észlelték, hogy egy helyi ingatlan kerítését megbontották, a földön pedig egy kombináltfogó hevert. A házban mozgást észleltek, ami azért vált gyanússá, mert a rend őrei tudták, a lakást nem lakják.

A rendőrök elfogtak egy 17 éves fiatalembert, aki a helyszínen beismerte, hogy értékeket akart eltulajdonítani az ingatlanból. Szándékát azonban nem tudta végrehajtani, mivel a Készenléti Rendőrök tetten érték a helyi fiatalkorú fiút.

A rendőrök a gyanúsítottat előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában