Videó: Kinevette a biciklist a Mazda sofőrje, a bosszú kegyetlen volt

Akt.:
Kinevette a biciklist a Mazda sofőrje, a bosszú kegyetlen volt
Kinevette a biciklist a Mazda sofőrje, a bosszú kegyetlen volt - © Fotó: automotor.hu
Sajnos az összetűzésről lemaradtunk, de a történet végére így is odaértünk, és ott volt a lényeg…

Egy Mazda sofőrje vélhetően összeakadt egy biciklissel korábban, itt viszont már csak az látható, amint a kerékpáros odafordul az autóshoz, majd odasúg egy mondatot. „Majdnem megöltél az előbb, most meg itt röhögsz rajtam?” – tette fel a költői kérdést a biciklis, akinek a következő lépése már tökéletesen látható a felvételen.

A legfurcsább az egészben azonban az, hogy a Mazda tulaját nem zaklatta fel különösebben az eset, ahogy a lámpa zöldre váltott, szépen folytatta útját.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Ki akarta rángatni a sofőrt az autójából, egy életre megbánta, hogy elborult az agya

Egy körforgalomba való beengedés miatt gurult el a gyógyszere egy vezetőnek Írországban: olyan szinten felhúzta magát azon, hogy valaki nem engedte be időben, hogy kiszállt a kocsijából, és előbb megpróbálta kirángatni az autójából „ellenfelét”, majd mikor látta, hogy ez nem sikerül, az ablakon keresztül kezdte el ütni.

Videó: Bepipult a motoros, alternatív módon használta a bukósisakját

Csak öt másodperc a videó, az viszont elég tömény. Egy gyors összeszólalkozás után a motoros úgy érezte, igazságot kell szolgáltatnia.

Videó: A biciklis nem állt meg a zebránál, a gyalogos agya elborult

A biciklisek néha úgy érzik, rájuk nem vonatkoznak a szabályok, ám ezt többnyire megússzák. Most egy gyalogosnál betelt a pohár, miután a kerékpáros nem volt hajlandó megállni az autókkal együtt a zebránál.

Videó: Felhúzták a biciklisek, begőzölt a nő – Egyszerre kettőt is szándékosan elgázolt

A hírek szerint nem sokkal korábban egy zebránál volt nézeteltérés az autós és az egyik biciklis között, ennek végén a bringás “erősen becsapta” a Hyundai hátsó ajtaját. Ennyi elég volt ahhoz, hogy a nő dühében szándékosan elgázoljon rögtön két kerékpárost is.