Videó: Kilakoltatják a letépett kezű tiszaújvárosi anyát

Videó: Kilakoltatják a letépett kezű tiszaújvárosi anyát
Tiszaújváros – Bármelyik pillanatban utcára kerület egy tiszaújvárosi anyuka a fiával. A nőnek letépte a kezét egy meghibásodott tésztagép, azóta nem tud dolgozni. Hétmillióval tartozott a banknak, de mivel nem tudta fizetni a részleteket, felmondták a szerződését. Vagyona nincs, így csak idő kérdése, hogy a végrehajtók mikor viszik el a lakást a feje fölül.

Egy kis darab tésztát akart leszedni egy szerkezetről a munkahelyén, de a keverő először az ujját kapta el, majd leszakította a fél karját is.

A Tények riportja szerint a nő élete tönkrement a baleset óta, nincs munkája, ugyanis sehova sem veszik fel. Ezért nem tudta fizetni a hitelét, így a bank felmondta a szerződést és csak idő kérdése, hogy mikor rakják ki az utcára.

Ha nem fizetek, akkor behajtás következik minden jövedelmemből, vagy ha lenne valamilyen vagyontárgyam, akkor azt lefoglalnák. És ha ezzel sem gyűlik össze ez az összeg, akkor sajnos a végrehajtás is, menni kell a lakásból.

Fogalma sincs, hova mennének, ha kilakoltatnák őket, ugyanis nemhogy albérletre nincs pénzük, de a mindennapi életre sem. A fogyatékossági és a 23 ezres baleseti támogatás szinte semmire sem elég.

Minden nap azzal kelek azzal fekszek, hogy mi lesz, hová fogunk menni lakni, mi történik.

Korábban próbált megegyezni a volt munkáltatójával, de olyan kevés pénzt ajánlott, hogy nem fogadta el. Ügyvédjével 20 millió forintos kártérítési pert indítanak.

Forrás: tenyek.hu


A gépben maradt az alkarja tiszaújvárosi nőnek

A gépben maradt az alkarja tiszaújvárosi nőnek

Tiszaújváros – Maradandó fogyatékosságot okozott a hibás gép.