Videó: Kábítószer-kereskedők és fogyasztóik rendőrkézen Mezőkövesden

Akt.:
Kábítószer-kereskedők és fogyasztóik rendőrkézen Mezőkövesden
Kábítószer-kereskedők és fogyasztóik rendőrkézen Mezőkövesden - © Fotó: police.hu
Erdőbénye, Mezőkövesd – A rendőrök Mezőkövesden fogták el azt a „dílert-párost”, akik a gyanú szerint saját maguk által Erdőbényén előállított kábítószert adtak el egy férfinak és egy nőnek.

Kábítószer kereskedelem, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság B. Tamás 43 éves erdőbényei, N. Zoltánné 39 éves budapesti, illetve Sz. Zsolt 34 éves és B. Anita 31 éves budapesti lakosokkal szemben.

elfogas_2_6

A nyomozás adatai szerint 2016. március 10-én 17 óra körüli időben B. Tamás és társa N. Zoltánné egy mezőkövesdi benzinkútnál értékesítette a saját maga által előállított marihuánát Sz. Zsolték részére, amely közben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Felderítő Osztályainak munkatársai tetten érték őket.

Elfogásuk után a nyomozók házkutatást tartottak egy – B. Tamás és N. Zoltánné használatában lévő – erdőbényei ingatlanban is, ahol az elkövetők kereskedelmi mennyiségben termesztették a marihuána alapanyagául szolgáló növényeket.

3_651

A rendőrök a négy személyt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, akiket gyanúsítotti kihallgatásukat követően – B. Anita kivételével – bűnügyi őrizetbe vettek, továbbá előterjesztést tettek a Miskolc Járási Ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –