Videó: Itt a Walking Dead 8. évadának előzetese (18+)

Akt.:
Itt a Walking Dead 8. évadának előzetese
Itt a Walking Dead 8. évadának előzetese
Megérkezett a The Walking Dead nyolcadik évadának első előzetese, melyet máris magyar felirattal nézhetünk.

Nagyjából még három hónapot kell várniuk a rajongóknak a The Walking Dead folytatására, amely ősszel a 2010 óta futó zombidráma kereken 100. epizódjával fog visszatérni a tévéképernyőkre.

the-walking-dead-season-8

Azt követően, hogy néhány nappal ezelőtt a gyártó AMC és a szériát számos országban vetítő FOX bejelentették az új szezon premierdátumát, a jelenleg is zajló San Diego-i Comc-Conon pénteken leleplezték az első előzetest, amely öt percben számos izgalmas pillanatot leleplez a folytatásból.

A The Walking Dead világpremierjéhez Magyarország is csatlakozik, így a nyolcadik évad első epizódja hazánkban is október 23-án debütál majd a FOX-on, a további epizódok pedig szintén az amerikai vetítéshez igazodnak majd.

walking-dead-season-8

A korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is 16 epizódból fog állni a TWD új évada, amely két részletben kerül majd a tévéképernyőkre: az első nyolc epizód október 23-tól, míg a következő nyolc pedig az immár hagyományos téli szünet után, 2018 februárjától lesz látható.

Forrás: 24.hu.


A The Walking Dead új évadának első része Legóból is épp annyira durva, mint az igazi (18+)
Az egyik legnépszerűbb amerikai tévéfilmsorozat, a The Walking Dead legújabb évadának első része alaposan kiverte a biztosítékot még a legelfogultabb rajongóknál. Ennyi brutalitást még a posztapokaliptikus világban játszódó, már sok-sok évadot megért sorozat sem nagyon mutatott be, mint a múlt héten...

Z. Kárpát Dániel: „Ne hörögjön, nem a Walking Deadben szerepel”
Budapest - Z. Kárpát Dániel, a Jobbik képviselője a parlamenti ülésen egy képviselőtársát tette rendbe rendhagyó módon. Miközben éppen a Fidesz-KDNP-t ostorozta, megzavarták, és erre reagált meglepően: Ne hörögjön, nem a Walking Deadben szerepel, a nemzet templomában van! Nyomjon gombot, h...