Videó: Íme, a tökéletes trükk, hogy soha többet ne veszítsd el az autódat a parkolókban

Akt.:
Íme, a tökéletes trükk, hogy soha többet ne veszítsd el az autódat a parkolókban
Íme, a tökéletes trükk, hogy soha többet ne veszítsd el az autódat a parkolókban
Mindenkivel megesett már, hogy a nagy nyitott parkolókban, esetleg a bevásárlóközpontokban egyszerűen elfelejtette, hová parkolt. Persze, manapság már van segítség, betűkkel vagy épp szimbólumokkal jelölik a helyeket, sőt, már applikációk is vannak, amik segítenek. A legtökéletesebb megoldást azonban egy YouTube-felhasználó találta ki.

Olcsó, könnyen kivitelezhető és nagyon hatékony. És csak kicsit néznek őrültnek közben…

Forrás: automotor.hu.


Fotók: Az igazi sufnituning – 7 házi autójavítás, amitől garantáltan lefordulsz a székről!

Minden autótulajjal történt már olyan, hogy valami trükkhöz kellett folyamodnia ahhoz, hogy átmenetileg helyrerakjon egy meghibásodott alkatrészt. A szigetelőszalaggal rögzített visszapillantó, vagy a pillanatragasztós rendszámtábla azonban semmi az alábbi 7 „mesterember” munkájához képest!

Videó: Ilyen könnyedén kipakolhatják a kocsidat egy pillanat alatt, ha nem figyelsz!

A technika nem új, de úgy tűnik, még mindig működik! Az alábbi videón tökéletesen látható, hogy a vezető nem figyelt igazán arra, hogy zárja be az autóját, a rablónak ennyi pedig bőven elég volt.

Videó: Létezik ennél idegesítőbb dolog egy autós életében?

Ha nem indexelnek, ha bevágnak elénk, ha elalszanak a lámpánál – rengeteg idegesítő apróság van, amivel könnyű kihozni a sodrából egy átlag autóst. Annál azonban kevés rosszabb van, mint amikor valaki „ellop” egy parkoló helyet – erre példa az alábbi videó is. A kérdés: létezik ennél idegesítőbb apróság egy autós életében?

Videó: Bement vásárolni, mire visszaért, ő ült az autója tetején…

Sok mindenre számít az ember, mikor bemegy vásárolni egy boltba és a parkolóban hagyja a kocsiját, arra azonban viszonylag ritkán gondolunk, hogy valaki kisajátítja az autót, és átalakítja napozóággyá.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés


hirdet�s