Videó: Ilyen vicces közúti kakaskodást még nem láttál

Ilyen vicces közúti kakaskodást még nem láttál
Ilyen vicces közúti kakaskodást még nem láttál
A közúti kakaskodások nem nevetéssel szoktak véget érni, de az alábbi videón mégis ez a helyzet. Az elöl guruló sofőrnek elege lesz az őt követő, kamerázó fél dudálásából, ezért úgy dönt, megáll, és megleckézteti üldözőjét.

Csakhogy mindezt úgy teszi, hogy elfelejti behúzni a kéziféket, szóval épp, csak belefogna a mutogatásba és ordibálásba, mire az autója megindul előre. Amikor pedig beugrana a volán mögé, hogy fékezzen, véletlenül a gázba tapos, és a kocsi ajtaját még rá is zárja a saját fejére. Mindeközben a járgány úgy iramodik meg, mint egy nagy lendületet vett részeg. A jelenetet rögzítő fél meg visít, mintha nyúznák.

Koppant a kobak, harsant a kacaj, és mivel szerencsére még balesetet sem sikerült okozni, mi is együtt nevethetünk az üldöző sofőrrel.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Meghökkentő módszerrel fékezte meg az utcai bunyót… elütött mindenkit

Elképesztő eset történt múlt héten Floridában: kedden, hajnali fél négykor verekedés tört ki egy tampai bár előtt, melyet úgy fékezett meg az egyik férfi, hogy ráhúzta a kormányt a bunyózókra. Egyiküket úgy elütötte, hogy áttörte vele az ivó kirakatát.

Videó: Az ittas Lexus-tulaj a balhé közben a kéziféket sem húzta be, de nem ez a legmeglepőbb!

Már nem is mondjuk melyik országban járunk. Most épp egy Lexus-tulaj és egy motoros akadt össze, előbbi pedig annyira el volt foglalva azzal, hogy igazságot szolgáltasson, hogy még a kéziféket is elfelejtette behúzni. Bár az állapotát elnézve, van ennél nagyobb baja is…