Videó: Ilyen az, amikor szó szerint centiken múlik az élet

Akt.:
Ilyen az, amikor szó szerint centiken múlik az élet
Ilyen az, amikor szó szerint centiken múlik az élet
Olyan közlekedési videó került elő, amitől garantáltan mindenkit kiver a víz. Ez a világos színű kisbusz nagy sebességgel érkezik, és éppen csak ki tudja kerülni a szembejövő teherkocsit – azt már csak akkor veszi észre, hogy mögötte egy motoros érkezik, amikor korrigálásból hirtelen visszarántja a kormányt.

Szó szerint centiken múlik, hogy nem tarolja le az érkező kétkerekűt, aztán valamivel kevésbé veszélyes, de még így is nagyon meleg a helyzet, amikor a következő kormányrántással még egy biciklis mellett húz el közelről. Végül egy épületbe ütközve áll meg – szerencsére.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Néha nem sokon múlt a tragédia – Szerencsés kimenetelű balesetek 2016-os válogatása

Az alábbi videó válogatásban olyan közúti balesetekből szemezgettek, amik az idén váltak népszerűvé a különböző videó megosztó oldalakon. Egytől-egyig szerencsés kimenetelűek, bár néha nem sokon múlt a tragédia. Vezessetek óvatosan!

Videó: Megdöbbentő! Agyvérzést kapott vezetés közben, a lába pedig a gázpedálra tapadt

Döbbenetes videó járja az internetet: az Egyesült Államokban egy férfi vezetést közben kapott agyvérzést, ráadásul úgy, hogy a gázpedálra tapadt a lába. Bár már defektet kapott és az autó szinte totálkárosra volt törve, csak hosszú kilométerek után tudott megállni, mikor elakadt a kereke az út szélén.

Videó: Elrepült az autó, de még így is megnyerte a versenyt

Cruz Pedregon hajmeresztő versenyen van túl, azzal együtt, hogy megnyerte. A férfi Robert Hight-tal állt ki egy Las Vegas-i gyorsulási versenyen, és őt is elkapta a műfaj réme, azaz a kocsija alá vágott a szél, megemelte az orrát, és elreptette.

Videó: Óriási szerencse, hogy észnél volt! Az utolsó másodpercben mentette meg a nő életét a sofőr

Csak a sofőr gyors reakciója előzte meg a tragédiát az ausztráliai Toowoombában. Az alábbi felvételen az látható, ahogy egy autós megáll a zebránál, és átenged egy nőt. A mellette lévő sávban azonban egy másik kocsi közelít száguldva.

Akik megúszták: elkerült balesetek válogatás videója (18+)

Néha a rutin, tapasztalat vagy csak a vak szerencse segít.